Kerstmarkt organiseren

Een kerstmarkt organiseren voor je bedrijf is een geweldige manier om je medewerkers te laten genieten van de feestdagen. Bij elk kraampje kunnen ze kiezen uit lekkers en unieke geschenken. Als je van plan bent om zelf een kerstmarkt te organiseren, delen wij graag een aantal punten met je die handig zijn om op te letten.

  1. Bepalen van het budget: Bij een kerstmarkt organiseren is het bepalen van je budget het belangrijkste. Zo kun je namelijk precies bepalen hoeveel kerstkraampjes je wilt aanbieden en welke cadeaus erbij passen.
  2. Planning opstellen: Bepaal een datum en tijd voor jouw kerstmarkt.
  3. Bepaal de locatie: Zoek een locatie uit voor je kerstmarkt. Zo kan je beginnen met een kerstmarkt organiseren op basis van de omgeving en de ruimte die je beschikbaar hebt.
  4. Zoek kerstkraampjes en cadeaus uit: Kies de kraampjes en cadeaus uit die je wilt aanbieden tijdens de kerstmarkt.
  5. Zoek leveranciers: Vraag offertes aan bij leveranciers, zo heb je meerdere opties en kun je prijzen vergelijken.
  6. Verstuur uitnodigingen: Verstuur uitnodigingen naar je personeel zodat ze op de hoogte zijn van de kerstmarkt.

Kerstmarkt organiseren voor bedrijven

Een kerstmarkt organiseren maar zelf geen tijd? Dan kun je dit ook overlaten aan gespecialiseerde bedrijven voor het organiseren van kerstmarkten. Zij nemen het volledige organisatieproces uit handen en zorgen voor een kerstmarkt die volledig is afgestemd op de wensen van jouw bedrijf en medewerkers. Van het opzetten van de kraampjes en het uitkiezen van de kerstpakketten of relatiegeschenken tot het regelen van catering en entertainment.

Lees hier meer over relatiegeschenken.

Onvergetelijke ervaring voor personeel

Een kerstmarkt organiseren voor je bedrijf gaat verder dan alleen een feestelijke gebeurtenis. Het is een manier om je waardering te tonen aan je medewerkers en ze te betrekken bij het bedrijf. Waar wacht je nog op? Organiseer een sfeervolle kerstmarkt voor je personeel of laat gemakkelijk een kerstmarkt organiseren door een ander bedrijf. Geef je personeel een ervaring die ze niet meer zullen vergeten!

Terug